YOU ROCK. ECHT.
De missie van ALIFE Athletics en CrossFit Hasselt is niet fitness.
Fitness is de tool om onze missie te bereiken.

Wat is onze missie dan wél?

Simpel gezegd: mensen kracht en kennis geven, zodat ze het leven van hun dromen kunnen leiden. Hierop baseren wij onze hele filosofie, cultuur, waarden en structuur van het trainingsprogramma.

Wij — het team van coaches — geloven met heel ons hart in deze missie. Die zit in elke vezel van ons lichaam. Onze leden zijn elke dag het levende bewijs dat deze missie niet alleen mogelijk is. Maar dat ze ook echt WERKT. Het werkt omdat dit geen gym of fitness is.
Het is een TEAM (ja, je mag dit nog eens lezen).

COMPETE

Het Latijnse ‘compete’ betekent ‘samen strijden’. Dat zegt in feite alles. De mensen die samen trainen bij ALIFE Athletics zijn een team. Ze helpen elkaar beter worden. Ongeacht hun training: CrossFit, gymnastics, personal training, wedstrijdvoorbereiding of individuele programmatie.

Onze leden hebben een sterke band door hun gedeelde zoektocht: die naar hun beste zelf. Ze steunen elkaar. Allemaal. Er is vertrouwen, liefde, dankbaarheid en steun. Ik denk hier voortdurend over na. En het maakt mij ONTZETTEND trots op al de mensen hier.

Elke dag opnieuw ben ik verheugd om te zien hoe de mensen rond mij zo hard werken — door alle ups en downs heen. Met één doel voor ogen: een beter leven leiden. En niet enkel een betere atleet zijn.

Ik denk vaak na over onze waardes als team, hier bij ALIFE. Daarom heb ik ze even neergeschreven. Ik hoop niet dat je ze deelt. Ik wéét dat je ze deelt, ook al weet je dat zelf misschien nog niet.

Dank jullie om zo geweldig te zijn.

ALIFE TEAM WAARDES:

KEN JOUW ‘WAAROM’
Houd altijd in gedachten WAAROM je hier bent. Waar ben jij naartoe aan het werken, zowel binnen als buiten de gym? Hoe kan je jouw beperkte tijd hier gebruiken om deze doelen te bereiken? Wat is er belangrijk aan de meet? Wat is jouw micro-doel voor de workout van vandaag?

START KLEIN, DENK LANGE TERMIJN
Speel op lange termijn. Werk met jouw specifieke doelen voor ogen en creëer een eigen langetermijnplan om te slagen. Wees geduldig. Start met de kleine dingen. Zit je vast? Keer dan even terug naar de kleine dingen.

EEN TEAM
We zijn allemaal sterker samen. Wees er voor elkaar. Om elkaar te steunen, vooruit te duwen, op te rapen en aan te moedigen. Vertrouwen en kwetsbaarheid zijn sterke wapens: ze helpen dromen realiseren.

Het Latijnse “compete” betekent “samen strijden”. Onthoud dit. Laat de gym altijd beter achter dan je ze gevonden hebt. Doe dit voor elkaar.

KIES, EN BLIJF ERBIJ.
Jouw doel is vooruitgang. Train jezelf in doorzetten. Kies je iets? Zet dan door, tot op het bittere einde. Je zal jezelf verbazen. INTEGRITEIT IS DE SCORE

Een ‘score’ is waardeloos als ze bereikt is door iets dat ons minder maakt als mens. Offer je integriteit niet op voor punten. Je weet wat juist is. Accepteer niets minder van jezelf. Geef zelf EER aan JOUW inzet.

WEES AANWEZIG Telefoon uit. Ogen naar boven. All in. Wees aanwezig dodra de les begint. Echt aanwezig.

GEEF TERUG
Geven is krijgen. Verbeter elke dag de wereld rondom jouw, op eender welke manier. Dat kan al een simpele ‘hallo’ zijn.

BUITEN JOUW COMFORT ZONE
Durf jouw tenen uit je comfortzone te steken. Doe je dit elke dag? Dan beloven we je een lange, bevredigende reis doorheen dit leven.

DISCIPLINE
Toon discipline en toewijding voor jouw vooruitgang. Daag op met de intentie om achter jouw ‘waarom’ te gaan, elke keer je door onze deuren loopt.

EINDIG STERK
Iedereen kan sterk beginnen, maar weinig mensen kunnen sterk eindigen. Het laatste beetje is waar je groeit. Finish sterk en stop NOOIT voor de klok stopt: laat elke seconde iets betekenen. Dit geldt zowel voor in de box als daarbuiten. DENK POSITIEF

De juiste mindset maakt alles mogelijk. Vergeef jezelf, houd van jezelf: je verdient het. Laat je hoofd niet hangen, geloof dat het mogelijk is en herinner jezelf dat elke dag een geschenk is.

FAAL VOORUIT
Falen is een mythe. Je faalt alleen als je opgeeft. Afzien is leren en leren is vooruitgang. Vooruitgang is de sleutel tot geluk. Als je gelukkig wilt zijn, leer dan dat “falen” gewoon een deel is van het proces.

HEB PLEZIER
Als het niet leuk is, doe je het fout. Je hebt jezelf opgegeven om het uitdagende pad van zelfverbetering te bewandelen. Geniet terwijl van het uitzicht.

LEEF JOUW DROOM
Durf. Ga naar buiten en verdien jouw gelukkig leven. Een droom zonder actie is alleen maar een wens. Verspil geen tijd, trek erop uit en neem wat je wil in het leven. Jouw reis zal ups én downs kennen. Maar met zelfkennis en je training met vrienden zal je bewust toewerken naar een gelukkig(er) leven.