CROSSFIT

Groepslessen onder constante begeleiding van een ervaren coach. Aangepast aan elk niveau.

VOOR WIE IS CROSSFIT?

Elite sporters, recreanten, mannen, vrouwen, kinderen, … iedereen voelt zich thuis bij LEAP. Onze coaches passen telkens de intensiteit aan op jouw niveau en doel. Zo bereik je de beste resultaten.

 

COMMIT TO BE FIT

 

HOEVEEL KOST HET?

Kies bij Leap de formule die het best bij jou past. We hanteren geen one size fits all aanpak, maar geloven net zoals bij onze trainingen in een individuele benadering.

2x/WEEK

9 credits per maand

 

€80/maand

 

€8.8/les

3x/WEEK

15 credits per maand

 

€95/maand

 

€6.3/les

ONBEPERKT

Geen beperking

 

€110/maand

 

€4.2/les

GELDIG BIJ ELK LIDMAATSCHAP

● Toegang tot alle type groepslessen 
● 4 Inbody scans en 1op1 Coach check-ins per jaar.
● Elk lidmaatschap heeft een opzegtermijn van 30 dagen en kan je onder voorwaarden pauzeren. 
● De best mogelijke coaching staff en toegang tot de meest liefdevolle sport familie!
● Onbeperkt toegang to Open gym (alle dagen van de week, reservatie verplicht)
● Coffee & Chill corner
 

DE COACHES

Onze LEAP coaches. At your service. Ervaren. En altijd 100% klaar om jou te helpen met het bereiken van je doelen.

PIETER-JAN BUYSMANS

Eigenaar & Headcoach

Na enkele jaren actie sporten zoals freestyle snowboarden, motocross, etc. beoefend te hebben verliefd geworden op CrossFit tijdens het revalideren van een blessure.

OLIVIER VANISTENDAEL

CrossFit, Core, Weightlifting & Benchmark

Ik heb altijd veel aan sport gedaan. Ook in het secundair onderwijs heb ik sportschool gedaan, waar ik 12 uur sport had per week. Deze passie voor sport heb ik overgebracht in Crossfit als coach en competitie atleet.

 

TOM VANBILSEN

CrossFit & Kids

Gedurende 26 jaar speelde ik basketbal. Krachttraining en functionele training waren een onderdeel van mijn wekelijkse trainingsroutine. Als bachelor lichamelijke opvoeding heb naast als leerkracht ook gewerkt als personal trainer. Een vijftal jaren geleden heb ik tijdens een scholing kennis gemaakt met Crossfit. Crossfit is voor mij de sport voor het leven geworden.

 

DRIES FRANCO

CrossFit coach

Heb heel mijn leven sport beoefend zoals zwemmen, squash, fitness etc. en altijd hongerig geweest naar nieuwe uitdagingen. Als fitness instructeur en bootcamp coach gewerkt en dan eindelijk de uitdaging gevonden in Crossfit. Hulp nodig? I’ll be there for you!

 

TOM HUYGEN

CrossFit & SkillWod

Na 8 jaar verschillende disciplines in de atletiek te hebben doorlopen, ben ik overgestapt naar krachttraining. Totdat ik crossfit ontdekte en onmiddelijk verkocht was. Na enkele jaren ervaring de stap gezet naar coach.

 

CATHERINE DONOHUE

CrossFit

13 jaar na het Australisch leger verlaten te hebben, heb ik eindelijk een sport gevonden ’that fits’. De combinatie verpleegkunde en coaching werkt perfect voor deze kangaroo

 

Nina Massa

CrossFit & Management 

 

Nils Motmans

CrossFit

 

Mascottes

 

 

KLAAR, GEREED …. LEAP

Onze missie numero uno? Jou een plek geven waar jij je doelen kan bereiken. En dan nog liefst: samen met een bende andere Leap’ers. Schrijf je in voor een gratis No Sweat intro en leer ons kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.