KIDSFIT

Verantwoord sporten voor de allerkleinsten en de iets grotere. Onder constante begeleiding van CrossFit coaches en L.O. leerkrachten.

WAT IS KIDSFIT?

Vraag het aan iedere CrossFitter: CrossFit is meer dan een sport. Het is een levensstijl. Eentje die ervoor zorgt dat je je beter in je vel voelt, zowel mentaal als fysiek. Je werkt aan je conditie, kracht en mobiliteit in een leuke groepssfeer. Hierdoor zie je er niet alleen geweldig uit maar voel je je ook zo!

VOOR WIE IS KIDSFIT?

Elite sporters, recreanten, mannen vrouwen, kinderen en iedereen er tussenin voelen zicht thuis binnen onze community. Een ervaren coach past de intensiteit aan zodat iedereen de beste resultaten kan bereiken. Zo ontstaat er een hechte groep van individuen die elkaar steunen en motiveren

SAMEN STAAN WE STERKER

WIE ZIJN DE COACHES?

OLIVIER VANISTENDAEL

Ik heb altijd veel aan sport gedaan. Ook in het secundair onderwijs heb ik sportschool gedaan, waar ik 12 uur sport had per week. Deze passie voor sport heb ik overgebracht in Crossfit als coach en competitie atleet.

TOM VANBILSEN

Gedurende 26 jaar speelde ik basketbal. Krachttraining en functionele training waren een onderdeel van mijn wekelijkse trainingsroutine. Als bachelor lichamelijke opvoeding heb naast als leerkracht ook gewerkt als personal trainer. Een vijftal jaren geleden heb ik tijdens een scholing kennis gemaakt met Crossfit. Crossfit is voor mij de sport voor het leven geworden.

 

HOEVEEL KOST HET?

Kies bij LEAP de formule die het best bij jou past. We hanteren geen one size fits all aanpak, maar geloven net zoals bij onze trainingen in een individuele benadering.

LOSSE SESSIE

10 BEURTEN

(€7.5/sessie)

20 Beurten

(€7/Sessie)

KLAAR, GEREED …. LEAP

Kom gerust langs voor een gratis proefles. Zo weet je kind meteen hoe leuk sport & plezier kan zijn. Boek je proefles via ons contact formulier of kom langs voor een No Sweat Intro