WIE ZIJN WIJ ?

WIJ ZIJN LEAP!

Ons doel? Jou — en de andere Leap’ers — helpen met méér durven, méér jezelf worden en méér uitdagingen overwinnen. En als het kan: met méér fun. Zo ontstaat er een hechte groep, die elkaar steunt en motiveert. Door dik en dun.

Elite sporters, recreanten, mannen, vrouwen, kinderen, … iedereen voelt zich thuis bijLEAP. Onze coaches passen telkens de intensiteit aan op jouw niveau en doel. Zo bereikje de beste resultaten.

DE COACHES

Onze LEAP coaches. At your service. Ervaren. En altijd 100% klaar om jou te helpen met het bereiken van je doelen.

PIETER-JAN BUYSMANS

Eigenaar & Headcoach

Na enkele jaren actie sporten zoals freestyle snowboarden, motocross, etc. beoefend te hebben verliefd geworden op CrossFit tijdens het revalideren van een blessure.

OLIVIER VANISTENDAEL

CrossFit, Core, Weightlifting & Benchmark

Ik heb altijd veel aan sport gedaan. Ook in het secundair onderwijs heb ik sportschool gedaan, waar ik 12 uur sport had per week. Deze passie voor sport heb ik overgebracht in Crossfit als coach en competitie atleet.

 

TOM VANBILSEN

CrossFit & Kids

Gedurende 26 jaar speelde ik basketbal. Krachttraining en functionele training waren een onderdeel van mijn wekelijkse trainingsroutine. Als bachelor lichamelijke opvoeding heb naast als leerkracht ook gewerkt als personal trainer. Een vijftal jaren geleden heb ik tijdens een scholing kennis gemaakt met Crossfit. Crossfit is voor mij de sport voor het leven geworden.

 

DRIES FRANCO

CrossFit coach

Heb heel mijn leven sport beoefend zoals zwemmen, squash, fitness etc. en altijd hongerig geweest naar nieuwe uitdagingen. Als fitness instructeur en bootcamp coach gewerkt en dan eindelijk de uitdaging gevonden in Crossfit. Hulp nodig? I’ll be there for you!

 

TOM HUYGEN

CrossFit & SkillWod

Na 8 jaar verschillende disciplines in de atletiek te hebben doorlopen, ben ik overgestapt naar krachttraining. Totdat ik crossfit ontdekte en onmiddelijk verkocht was. Na enkele jaren ervaring de stap gezet naar coach.

 

CATHERINE DONOHUE

CrossFit

13 jaar na het Australisch leger verlaten te hebben, heb ik eindelijk een sport gevonden ’that fits’. De combinatie verpleegkunde en coaching werkt perfect voor deze kangaroo

 

Nina Massa

CrossFit & Management 

 

Nils Motmans

CrossFit

 

Mascottes

 

 

ONZE GYM

De naam LEAP is dan wel gloednieuw, zelf zijn we geen beginners. We begonnen in 2014, in een kleine garagebox in Hasselt. Intussen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste en best uitgeruste boxen in de Benelux.